duminică, 23 noiembrie 2014

Suntem orbi si cam atat...



Cu totii am trait o deceptie...si pana la urma aia e! nu o poti trai si retrai pana la sfarsitul vietii. Suntem si vom fi in continuare slugile proprilor inimi. (shit happend)
Partea aiurea este ca din cauza asta nu vei reusi niciodata sa vezi ceea ce e pe cale sa se intample sau sa iti schimbe viata. Pleci la drum singur dupa o despartire si iti dai seama ca nu esti atat de singur, dar tu vrei o singura persoana si aia e! Si asta pentru ca:
-                                    a trecut mult timp
-                                   pentru ca el/ea te cunostea cel mai bine,
-                                    pentru ca e greu sa o mai iei de la capat,
-                       pentru ca e greu sa mai stai acum sa agati fete/baieti pe facebook pentru ca ti-ai iesit din mana iar replicile tale au stat cam mult timp la naftalina si nu mai sunt la moda, si asa mai departe
....lista continuand cu N motive pentru care NU este o idee buna sa o iei de la capat, dar este o idee buna sa stai in casa sa iti plangi de mila.
Pe langa asta ma gandesc ca fiecare om care mai vorbeste din cand in cand, are un amic/amica, sau cel putin aveau. E trist pentru cei care sunt in jurul suferinzilor pentru ca se pot simti inutili din mai multe puncte de vedere:
1.                                Pentru ca suntem prieteni, dar suntem atunci cand am eu chef
2.                               Pentru ca e posibil ca prietenul/a de langa tine sa vrea sa iti faca viata mai frumoasa si tu nu ai ochi pt el/ea (ohoo si de cate ori nu se intampla asa!)
3.                            Pentru ca poate are si el nevoie de tine si tu nu esti acolo pentru el, pentru ca esti prea ocupat sa iti plangi de mila.
Uneori suntem prea orbi sa mai vedem ce este in jurul nostru si ceea ce nu inteleg este de ce atunci cand vedem nu facem nimic...
Suferita e cea mai buna prietena a dulciurilor. Tineti-o aproape, cu siguranta nu vreti sa deveniti dusmanii dulciurilor! <3


                       Peace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu